Velkommen til våren 2018 med Guttelaget!

Guttelaget ”Utsyn” på bedehuset er for gutter fra 3. klasse til 7. klasse. Vi samles annenhver mandag (oddetall) klokka 18 - 19.30 så lenge det ikke er skoleferier. Vi samles først i kjellerstua med oppmøteregistrering og ei andaktsstund. Så bærer det til snekkerrommet vårt for de som går i 3. og 4. klasse. Av og til finner vi på andre ting enn å snekre. Noen ganger på bedehuset, andre ganger tar vi en tur til andre kjekke plasser. 5.-7. klasse samles i ei egen gruppe der de gjør forskjellige aktiviteter. De som har lyst får selvsagt snekre også!

Vi prøver å ha oppdatere info på facebooksiden til guttelaget. ”Guttelaget Utsyn”. Denne siden er ei lukka gruppe så send forespørsel så legges du som forelder/foresatte til.

Hvert år er Guttelaget med på Barnas misjonsprosjekt i regi av Norsk Luthersk Misjonssamband. Dette året er vi med og samler inn penger til prosjekter i Tanzania. Info film: nlm.no søk: ”Linkus kommer til Tanzania”. I guttelaget samler vi inn prosjektpenger gjennom basaren vi arrangerer hver høst.

Guttelagskvelder våren 2018:

  • 15. januar: Oppstart, snekring 3. og 4.klasse. Aktiviteter for 5.-7. Klasse.
  • 29. januar: Snekring 3. og 4.klasse. Aktiviteter for 5.-7. Klasse.
  • 26. februar: Snekring 3. og 4.klasse. Aktiviteter for 5.-7. Klasse.
  • 12. mars : Kosekveld i kjellerstua med noe å bite i. Vi får besøk av Ivan Underhaug ( Mer info på facebook i forkant i fht hva vi skal spise)
  • 9. april: Snekring 3. og 4.klasse. Aktiviteter for 5.-7. klasse
  • 23. april: Snekring 3. og 4.klasse. Aktiviteter for 5.-7. klasse
  • 7. mai: Sommeravslutning, vi får besøk av Øyvind Solheim. (Nærmere info om hvor m.m. legges ut på facebook i forkant)

Lurer du på noe? Se mer om guttelaget i vår Facebook-gruppe (be om å bli medlem) eller kontakt Oskar J. Dalseth på telefon 41 10 42 47.

Medlemskontigent for Guttelaget

Medlemskontigenten for guttelaget går fra 1.1 til 31.12. og er på 100,- Betalt kontigenten gjør at vi også får tilskudd fra staten og kommunen. Vi er avhengig av disse pengene for å drive guttelaget. Materialkjøp, verktøy, mat til kosekvelder, premier m.m. Vi ønsker at kontigenten betales så snart som mulig av alle.

Husk å føre på følgende opplysninger i nettbanken/ Vipps ved betaling:

  • Guttens navn, fødselsdato og år samt bostedsadresse.

Kontonummer 3361.64.08610, Vipps: 137289 (Guttelaget Utsyn ) Kontigent: 100 kroner